Farmacotherapie-Online

Wat is Farmacotherapie-Online?

Farmacotherapie-Online® is een online naslagwerk met ‘state of the art’-overzichtsartikelen over farmacotherapeutische behandeling in de tweede lijn. Onder redactie van nationale opinieleiders worden artikelen over een breed scala aan therapeutische indicaties aangeboden. Daarbij wordt volop aandacht besteed aan nieuwe ontwikkelingen. Ruim 13.500 abonnees maken regelmatig gebruik van Farmacotherapie-Online®. Als zorgverlener kunt u zich kosteloos abonneren op Farmacotherapie-Online.

Voor wie is Farmacotherapie-Online?

Primair richt Farmacotherapie-Online zich op medisch specialisten en (ziekenhuis)apothekers. Huisartsen, apothekers en verpleegkundigen kunnen uiteraard ook op Farmacotherapie-Online nuttige en actuele informatie vinden over indicatiestelling en behandeling van diverse ziektebeelden.

Kosteloos toegankelijk

Farmacotherapie-Online is kosteloos toegankelijk voor beroepsbeoefenaren in de gezondheidszorg. Wanneer u ingeschreven staat in het BIG-register, kunt u een abonnement aanvragen. U krijgt dan ook regelmatig een e-mailnieuwsbrief waarmee u op de hoogte wordt gehouden van de updates in Farmacotherapie-Online. Abonnees krijgen toegang tot alle informatie op de website en ontvangen de e-nieuwsbrief. Als extra service worden werkboeken en usb-sticks met PowerPoint-presentaties uitgegeven.

LinkedIn

Volg Farmacotherapie-Online op LinkedIn. Zo blijft u op de hoogte van de nieuwste publicaties.